• Home
  • >Engels, Duits & Spaans

Engels, Duits en Spaans

Nedercom biedt voor grammatica Engels, Duits en Spaans uitgebreide oefenprogramma’s, om in eigen tempo te oefenen op verschillende niveaus (CEF of ERK). Zie Oefenniveaus voor meer informatie over niveaus.

Bij alle programma’s krijg je als student de mogelijkheid om bij elk hoofdstuk vooraf een diagnostische toets te doen. Na elk hoofdstuk doe je een eindtoets, zodat je zeker bent dat je de behandelde stof beheerst. Nedercom stelt scholen in staat om twee keer per jaar een toets af te nemen waarmee de docent / docente inzicht krijgt in de vorderingen van zijn of haar leerlingen, zie Toetsen & Rapportage.

Engels

De combinatie van High Five en Mind the Gap is een compleet pakket om op alle niveaus Engelse grammatica te oefenen. De oefenstof en de vragen leggen een solide basis voor je Engelse conversatie, op school, voor je werk of op vakantie. Door flink te oefenen slijpt de kennis in; je hoeft daardoor niet bij iedere zin na te denken over hoe het ook al weer was.

High Five is een grammatica Engels voor beginners. De oefenzinnen zijn steeds korte, enkelvoudige zinnen. Onder iedere Engelse zin staat de Nederlandse vertaling.
hoofdstukindeling
CEF-niveau A1 - A2

Mind the Gap is een programma dat de Engelse grammatica behandelt op een hoger niveau.
hoofdstukindeling
CEF-niveau B1 - B2

Klik op Bestellen om een van de programma’s te bestellen of een passe-partout Engels waarmee je toegang krijgt tot alle programma’s Engels.

Duits

D-logisch is een grammatica Duits voor beginners. De zinnen zijn eenvoudige, meestal mededelende zinnen. Bij iedere oefening is een woordenlijst oproepbaar, zodat de leerlingen begrijpen wat ze schrijven.
hoofdstukindeling
CEF-niveau A1 - A2

DerDieDas is een programma om Duitse grammatica te oefenen op middenniveau.
hoofdstukindeling
CEF-niveau A2 - B1

D-einfach is een functionele Duitse grammatica om te oefenen op gevorderd niveau. Alle grammaticale aspecten die van belang zijn bij het Duits als vreemde taal komen aan de orde.
hoofdstukindeling
CEF-niveau B1 - B2

Klik op Bestellen om een van de programma’s te bestellen of een passe-partout Duits waarmee je toegang krijgt tot alle programma’s Duits.
 

Spaans

¡Bravo! is voor beginners Spaans, maar denk niet dat alle oefeningen makkelijk zijn. De oefeningen zijn bedoeld om de belangrijkste grammaticale onderwerpen onder de knie te krijgen. Er is speciale aandacht voor zinsconstructies die in het Spaans afwijken van de Nederlandse.
hoofdstukindeling
CEF-niveau A1 - A2

¡Más bravo! is er om op een pittig niveau met Spaans te oefenen. Contrasten tussen Spaanse taalconstructies en die van de Nederlandse taal krijgen weer extra aandacht.
hoofdstukindeling
CEF-niveau A2 - B1

¡Bravísimo! biedt oefening op gevorderd niveau. Het programma helpt je subtiele, maar kenmerkende fouten te voorkomen. Alle grammaticale aspecten van het Spaans als vreemde taal komen aan de orde.
hoofdstukindeling
CEF-niveau B1 - B2

Klik op Bestellen om een van de programma’s te bestellen of een passe-partout Spaans waarmee je toegang krijgt tot alle programma’s Spaans.